google-site-verification=RG9ubrSkMdT23VUAk_N-IlAUzazFRQmSstgc5brZcTQ
top of page

6 Стъпки за Хармоничен Дом

1 .Въведете ред


Разхвърлените вещи блокират циркулацията на енергия в дома. За да раздвижите енергията и да получите прилив на положителни вибрации в къщата, е необходимо редовно да подреждате вещите си.


2. Изхвърлете старите предмети


Често срещано е у всички нас, когато намерим стар предмет/дреха и се чудим дали да го изхвърлим, но решаваме, че може би, някога отново ще ни потрябва / облечем. Неизползваните дрехи и предмети блокират притока на енергия в дома. Има един много лесен начин, чрез който да разберем трябва ли ни нещо в действителност – запитайте се, използвали ли сте този предмет/дреха през последната една година? Ако отговорът е НЕ, то по-добре се отървете от него.


3. Не се страхувайте да внесете ярки цветове


Използвайте любимите си цветове, за да изразявате себе си. Боядисайте стената си лимонено-зелена, ако това ви носи радост и наслада; сложете си ярка маса, стол или килим;



4. Разместете мебелите


Ако стаята позволява, то опитайте да разместите някои мебели. Това мигновено ще раздвижи енергията и ще ви донесе страхотно настроение.


5. Не купувайте безполезни сувенири


Не купувайте импулсивно, както когато отидем на екскурзия и решим, че искаме този и онзи сувенир – уверете се, че наистина искате този предмет и ще изглежда чудесно в дома ви.


6. Отглеждайте цветя


Според науката Фън Шуй (древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци), растерията със заоблени листа носят много положителна енергия в дома.

28 views0 comments

Comments


bottom of page