google-site-verification=RG9ubrSkMdT23VUAk_N-IlAUzazFRQmSstgc5brZcTQ
top of page

Кой анимационен герой си според зодията?

ОВЕН - Русалката Ариел - "Малката русалка"


Както героинята Ариел, вие смело се борите за това, което искате да постигнете. Имате приключенски дух, нетърпеливи сте и често действате импулсивно. Не се страхувате да отстоявате мнението си и идеите, в които вярвате.


ТЕЛЕЦ - Хоумър Симпсън - "Семейство Симпсън"


Телците, както героят Хоумър обожават насладите на живота – любовта към храната им е доста голяма и са склонни към напълняване. Хоумър Симпсън е лоялен към приятелите си – както Телците са честни и верни приятели.



Близнаци - Питър Пан


Питър Пан – момчето, което отказва да порасне, защото това ще донесе отговорности и ще трябва да изостави забавленията. Обичате да завързвате приятелства и да създавате весела и забавна обстановка. Привличате хората с непридуденото си и лъчезарно излъчване.




Рак - Снежанка


Вие сте нежни и романтични души. Също като героинята Снежанка, носите богата емоционалност и безгранична доброта. Вие сте топли и грижовни хора и обичате да помагате на околните.




Лъв - Симба - "Цар лъв"


Величествени като лъвът Симба – вие сте благородни и великодушни хора. Непримирими сте към неправдата. Вие сте много любвеобвилни и верни приятели. Никога не оставате безучастни, стремите се да помогнете с каквото можете и както намерите за добре.




Дева - Алиса в Страната на чудесата


Както добре възпитаното момиче Алиса, вие също се съобразявате с правилата на обществото. Вие сте добри и честни хора, които следват стандартите. Но какво ще се случи, ако попаднете в Страната на чудесата и дори височината ви не е постоянна през цялото време? Макар, че сте трезвомислещи хора, понякога трябва да си позволявате действия, които не са толкова рационални.



Везни - Пепеляшка


Вие сте романтичен и нежен човек. Като Пепеляшка, на моменти може да бъдете нерешителни и колебливи, но сте изключително добронамерени, внимателни и дипломатични. Добри приятели сте, винаги ще подадете ръка, когато е необходимо.




Скорпион - Батман


Вие давате всичко от себе си, за да постигнете поставените цели. Чувствителни и емоционални хора сте, но умело го прикривате. Батман също е чувствителен – смъртта на неговите родители го съсипва, но той го крие дълбоко в себе си. Начинът, по който Батман се отнася към хората, показва, че той е хуманен по природа, както хората, представители на зодия Скорпион.



Стрелец - Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче /или накратко Пипи/


Вие сте интелигентни и остроумни хора. Както Пипи и вие обичате приключенията, дори това да ви създаде проблеми. Вие сте диви и забавни личности. Имате смело сърце и сте абсолютно откровени. Привличате хората около себи си и те винаги ще ви обичат, защото сте добри и сърцати.




Козирог - Магьосник Мерлин


Вие сте изключително мъдри, креативни и амбициозни хора. Имате качествата да станете най-добрите във вашата сфера на работа, както Мерлин е изключителен и невероятен магьосник. Вие сте трудолюбиви, постоянни и упорити, в постигането на целите си.



Водолей - Джуди Хопс и Ник Уайлд – „Зоотрополис“


Вие напомняте главните герои в Зоотрополис – добродушното зайче Джуди Хопс и храбрата и бърза лисица Ник Уайлд. Вие се борите за справедливост, уважение и честност. Имате бърз ум, страхотно чувство за хумор и винаги сте готови за приключения.




Риби - Рибката Дори - "Търсенето на Дори"


Вие се отличавате с голяма доброта и съсрадателност, също като рибката Дори. Въпреки, че понякога сте разсеяни и се отнасяте във вашият собствен свят, вие сте чудесен приятел и винаги ще подадете ръка на близките си хора. Държите изключително много на семейството и приятелите си.




96 views0 comments

コメント


bottom of page