google-site-verification=RG9ubrSkMdT23VUAk_N-IlAUzazFRQmSstgc5brZcTQ
top of page

Идеи за подарък за мъж

Подаряването на подаръци е прекрасна традиция, която носи много положителни емоции, не само на получаващия подаръка, но и на подаряващия. Много по-лесно е когато сме наясно какво е подходящо и какво би зарадвало отсрещната страна, но не винаги е така.

За това решихме да ви помогнем, ако сте изпаднали в затруднение и се чудите какво да подарите на мъж.


1. Кожен колан или портмоне - класически подарък, както за близък, така и за по-далечен познат. Няма как да сгрешите с цветовете черно и тъмно кафяво. Подобен подарък не изисква да познавате вкуса или размера на човека.


2. Качествен ръчен часовник - подарък, който може да ни струва повече и вероятно бихме го подарили на мъже от близкото ни обкръжение – подходящ за съпруг, баща, дядо. Ако изберете по-скъп и качествен часовник, може да му се радва много дълго време. Заложете на класически дизайн и няма да сгрешите.



3.Раница/мъжка чанта - практичен подарък в различен ценови диапазон. Можете да намерите раница/чанта от най-различни материали, цветове и цени. Помислете какъв стил на обличане има този човек и какво би му допаднало.



4. Ваучер за преживяване - по-младите господа обичат да експериментират и пробват различни неща. Ваучерът може да е за нещо по-екстремно – като бънджи скок, каране на АТВ, гмуркане или полет с пара планер. Може да е за посещение в любим ресторант или защо не масаж. Разгледайте какво се предлага в сайтовете за пазаруване и може да се вдъхновите.



5. Бутилка хубав алкохол - класика както за близки, така и за далечни познати.



6. Предмет, свързан с хоби - има ли хоби вашият близък? Риболов, лов, някакъв вид спорт? Или може би настолни игри? Помислете, всеки - независимо мъж или жена би се зарадвал на нещо, свързано с любимото му занимание.


Comments


bottom of page