google-site-verification=RG9ubrSkMdT23VUAk_N-IlAUzazFRQmSstgc5brZcTQ
top of page

Ефикасен крем за много суха кожа на ръцете през зимата


КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ С НАПУКАНАТА И СУХА КОЖА НА РЪЦЕТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ?

Много от нас през зимата се сблъскваме с проблема зачервена, суха и напукана кожа на ръцете. Въпреки, че си носим ръкавичките, някои от нас са по-податливи към т.н. студови алергии.

КАКВО Е СТУДОВА АЛЕРГИЯ ?

По принцип студова алергия е много широко понятие и се характеризира с различни симптоми. Тук ние ще се спрем на проявленията й при кожата на ръцете. Започва с леко зачервяване на части от кожата на ръцете, след време тя започва да загрубява и да се цепи на места. Разпространява се върху все по-големи площи от ръцете. Раните стават болезнени или сърбящи.

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМА – СТУДОВА АЛЕРГИЯ НА РЪЦЕТЕ

Използвала съм какви ли не кремове, предлагани на пазара. Някои от тях чрез своето търговско име те подканват и примамват, че именно този продукт ти трябва, но след известно време осъзнаваш, че не помага. Това, което препоръчвам е крема на „д-р. Конопка“(dr. KONOPKA’S little herbal company) Възстановяващ, натурален крем за ръце, създаден въз основа на рецептата на д-р Конопка за суха кожа. Съдържа органично масло от облепиха, което подхранва кожата, поддържа я хидратирана и подсилва възстановяването на кожата. Екстрактът от лайка успокоява и омекотява кожата. Той съдържа единствено натурални съставки. При мен ефекта започна още след второто – третото намазване на ръцете. Много съм доволна, че най-после открих това, което ми трябва за борба срещу досадното зачервяване и загрубяване на кожата. За това реших да го споделя с вас!


Източник: https://happynotebookblog.wordpress.com/2019/01/18/napukana-suha-koja-race-zima/

121 views0 comments

Comments


bottom of page